Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

H PRAKSIS πάει θέατρο! Στις Παραστάσεις: «ΒΕΝΤ» και «PLAY ON»



H Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS πάει θέατρο! Φίλοι και εθελοντές σας προσκαλούμε σε θεατρικές βραδιές στην καρδιά της πόλης για να δυναμώσουμε την καρδιά της PRAKSIS.Δύο πολύ δυνατές εναλλακτικές θεατρικές παραστάσεις της σεζόν μας στηρίζουν και διαθέτουν τα έσοδά τους από τις παραστάσεις τους για τη στήριξη των προγραμμάτων της ΜΚΟ PRAKSIS.

«ΒΕΝΤ»
Του Μαρτιν Σέρμαν
15 Μαΐου 2012

Ο νέος πολυχώρος πολιτισμού Vault, αφού εγκαινίασε φέτος την πρώτη του καλλιτεχνική σεζόν με το έργο του  Martin Sherman, «BENT», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά, αφιερώνει την παράσταση της Τρίτης 15 Μαΐου, στους φίλους και υποστηρικτές της ΜΚΟ PRAKSIS. Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για τους κοινωφελής σκοπούς του σωματείου.

Λίγα λόγια για το έργο:
«Το έργο πραγματεύεται την αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων στη ναζιστική Γερμανία, μετά την αιματηρή Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών (1934). Ένα έργο για το παράλογο της εξουσίας, που αποδεικνύει ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, η μόνη και ουσιαστική επένδυση που αξίζει κανείς να κάνει είναι στον ίδιο τον άνθρωπο.
Μέσω της ιστορίας που αφηγείται, ο Martin Sherman θέλει να δείξει την τεράστια δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος, ικανό να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, να αντλήσει δύναμη και κουράγιο, αποδεικνύοντας ότι η μόνη και ουσιαστική επένδυση που αξίζει κανείς να κάνει είναι στον ίδιο τον άνθρωπο».

 Η παράσταση αρχίζει στις 21:30 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT
Μελενίκου 26 (Ιερά οδός), Βοτανικός,  Τ.Κ. 10447



«PLAY ON»
Του Ρικ Άμποτ
14 – 15 – 16 Μαΐου 2012

Η θίασος «Θεατροπαρέας '08» θα ανεβάσει φέτος την ξεκαρδιστική κωμωδία «Play On» του Rick Abbott σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βλάσση, στο θέατρο του Κέντρου ΑCS (American Community School). Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στην ΜΚΟ PRAKSIS για τους σκοπούς του προγράμματος «Κοινωνική Κατοικία & Day Centers», μία δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Λίγα Λόγια για το έργο:
«Το έργο βασίζεται σε ένα θίασο που προσπαθεί απεγνωσμένα να προετοιμάσει μια θεατρική παράσταση αλλά δέχεται εξωφρενικές παρεμβολές από την υπεροπτική συγγραφέα του έργου η οποία συνεχώς αναθεωρεί το σενάριο. Το έργο υπόσχεται πολύ γέλιο και είμαστε ότι θα το απολαύσετε.»

Το έργο αρχίζει στις 21:15 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ.

ACS Athens - American Community Schools
Λεωφ. Αγίας Παρασκευής 129 & Καρατζάκι, Χαλάνδρι Τ.Κ. 15234, Αθήνα


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλ.: 210 520 5202 / κινητό: 6949926279,
Κα Αποστολοπούλου-Κουτρομάνου Αθηνά, Υπεύθυνη Τύπου ΜΚΟ PRAKSIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Translate

Παλαιότερες αναρτήσεις